Hae ohjaajaksi Näe hyvä meissä -perheleirille

Näe hyvä meissä -perheleiritoiminta on kolmevuotinen hanke (2021-2023), jossa pyritään löytämään keinoja vanhemmuuden tukemiseen leirikokonaisuuden ja siihen liittyvien vertaistuellisten vanhempain tapaamisten kautta. Toiminta perustuu vanhemmuuden tukemiseen positiiviseen pedagogiikan, huomaa hyvä -idean ja vanhemmuuden roolikartan avulla. Leirillä on vanhemmille vertaistuellisia tuokioita, joissa paneudutaan leirivastaavan johdolla vanhemmuuden kysymyksiin. Näiden tuokioiden aikana lapset puuhailevat leiriohjaajien opastamina. Toimintaan on menetelmäopas, josta saa tukea tuokioiden järjestämiseen.

Leirin ohjaajana mahdollistat vanhemmille hetken paneutua leirivastaavan johdolla vanhemmuuden kysymyksiin.  Lisäksi leirivastaava ja vapaaehtoiset ohjaajat tukevat myös koko leirin ajan vanhemman ja lapsen välistä vuorovaikusta arjen tilanteissa huomaamaan hyvä ja nostamaan esiin positiivinen lähestymiskulma.

Leiri on luonteeltaan ennaltaehkäisevää vanhemmuuden tukemista ja vahvistamista. Toiminta on tarkoitettu perheille, joille arki tuottaa pienempiä tai isompia selviytymisen pulmia, joihin he tarvitsevat palveluja. Tuen tarve voi liittyä esimerkiksi perheen dynamiikkaan tai vallitsevaan elämäntilanteeseen. Leiriltä perhe saa voimavaroja ja tukea arjen hallintaan.

Vapaaehtoiseksi leiriohjaajaksi voit hakea ottamalla yhteyttä koordinaattoriin tai täyttämällä hakemuslomakkeen.

Täytä ohjaajahakemuslomake

Kirjoita etunimi
Kirjoita sukunimi
Kirjoita lähiosoite
Kirjoita postinumero
Kirjoita paikkakunta
Kirjoita / tarkista sähköpostiosoite
Kirjoita puhelinnumero
Pakollinen tieto
Syöte ei kelpaa

Syöte ei kelpaa
Laita rasti ruutuun

LISÄTIETOJA

Jaana Ritola
Hankekoordinaattori
Näe hyvä meissä -toiminta
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

HAMK mobiili   koulutuselamaanlogo   LSKL FI pysty RGB  tuettu veikkauksen tuotoilla tunnus sininen rgb1 


© 2022 Parasta Lapsille ry  |  Rekisteriseloste  |  Webdesign Pro%entti