Hae ohjaajaksi Näe hyvä Mussa -leirille

 • OHJAAJAKSI TOIMINTAAN

  OHJAAJAKSI TOIMINTAAN

  Parasta Lapsille -vapaaehtoiset mahdollistavat toimintamme! Leiri ja viikonloppuryhmissä niin lapsille, kuin perheille on palkatut työntekijät ja vapaaehtoiset leiriohjaajat. Etsimme jatkuvasti mukaan turvallisia ja luotettavia aikuisia ympäri Suomea. Olisitko sinä valmis antamaan aikaasi perheiden ja lasten hyväksi? 

  Toimintamme:
  - Aikaa ilolle: leiri ja viikonlopputoiminta lapsille
  - Aikaa yhdessä: leiri ja viikonlopputoimintaa perheille
  - Näe hyvä mussa: viikonloppu ja kerhotoimintaa 9-13 vuotiaille lapsille, sekä yhteistyö perheiden kanssa

  Näe hyvä mussa toiminnasta kiinnostuessa voit olla yhteydessä suoraan lomakkeella tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

  Tutustu lisää muihin mahdollisuuksiin toimia leiriohjaajana Parasta Lapsille ry:ssä:

  Tutustu 

 • OPISKELIJA

  OPISKELIJA

  Opiskelija! Tervetuloa järjestömme vapaaehtoistoimintaan

  Sinulla on mahdollisuus osallistua Parasta Lapsille -järjestön leiritoimintaan vapaaehtoisena ja suorittaa samalla opintojasi.

  Opiskelija voi suorittaa Näe hyvä mussa -toiminnassa harjoittelun, tehdä projektin tai opinnäytetyön. Lisäksi osallistumista toimintaan voi hyödyntää myös osana vapaaehtoistyön, varhaiskasvatuksen, lastensuojelun, nuori kansalaisena- tai monikulttuurien työ -moduulien opintoja, riippuen asiakkaista ja toiminnan luonteesta.

  Millaista on Näe hyvä mussa toiminta?

  Näe hyvä mussa -toiminta tarjoaa viikonloppuleirejä ja kerhoja lapsille, perheiden arjessa jaksamisen tueksi.  Leiritoiminnassa sama lapsiryhmä kokoontuu leirikeskukseen viitenä viikonloppuna. Mukana on leirijohtaja ja pedagogi, sekä 3-4 koulutettua  leiriohjaajaa. He rakentavat lapsille positiivisen pedagogiikan keinoin ryhmän, johon on turvallinen tulla ja jossa on hyvä olla. 
  Kerhotoiminnassa leiriläisille tarjotaan mahdollisuutta omalla paikkakunnalla kerääntyä yhteen tuttujen ohjaajien kanssa joka toinen viikko.
  Myös vanhemmat saavat tukea lapsessa ja vanhemmuudessa olevaan hyvän huomaavan näkökulman löytämiseen mm. jokaisessa kunnassa järjestettävän vanhempainryhmän myötä.

  Opiskelija sitoutuu vähintään yhteen viiden leiriviikonlopun kokonaisuutteen. Vanhempain ryhmään ja kerhotoimintaan sitoutuminen voidaan suunnitella erikseen opintokokonaisuuden mukaan. 

  HUOM! 

  • Kaikki ohjaajat osallistuvat päivän peruskoulutukseen / perehdytykseen
  • Kaikki ohjaajat osallistuvat suunnittelutapaamisiin (n. 4 h) ennen leirien alkamista sekä arviointitapaamisiin leiriviikonloppujen välillä (4 x 2 h).
  • Ohjaajilla on mahdollisuus suorittaa lisäkoulutuksia liittyen mm. monikulttuurisuuteen, ohjaajana toimimiseen sekä leirin ohjelmalliseen sisältöön.
  • Ohjaajille  ei muodostu mitään lisäkustannuksia toiminnassa mukana olemisesta. Matkakulut ja majoitus korvataan leiriajalta ja suunnitteluista.
  • Järjestämme leirikuljetuksen sekä täysihoidon leirien ajan.

  Ole yhteydessä lomakkeen kautta tai suoraan Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. ja räätälöimme sinulle sopivan polun opintojesi varrelle!Täytä ohjaajahakemuslomake

Kirjoita etunimi
Kirjoita sukunimi
Kirjoita lähiosoite
Kirjoita postinumero
Kirjoita paikkakunta
Kirjoita / tarkista sähköpostiosoite
Kirjoita puhelinnumero
Pakollinen tieto
Syöte ei kelpaa

Syöte ei kelpaa
Laita rasti ruutuun
KE Logo
LSKL FI Pysty RGB
Hml
Oulu
Riihimaki
Tampere

© 2022 Parasta Lapsille ry  |  Rekisteriseloste  |  Webdesign Pro%entti