NÄE HYVÄ MUSSA – HÄMEENLINNA

 
Missä?
Lomakeskus Pukkilassa, Virroilla. Ruuhijärven rannalla sijaitsevassa leirikeskuksessa on oivat puitteet mukavalle tekemiselle ja ulkoilulle.

Pukkila alhaalta 96dpi
  
Leireille järjestetään kuljetus Hämeenlinnan linja-autoasemalta perjantaisin klo 17.  
  
Milloin?  

Haku syksyn 2022 leireille on avoinna. (Valinnat ilmoitetaan sähköpostilla).
Syksyn 2022 leiriajankohdat Hämeenlinnan ryhmällä ovat

19.–21.8.
9.–11.9.
7.–9.10.
4.–6.11.
2.–4.12.

Tutustu syksyn leirijohtaja Sallaan ja leiripedagogi Jarmoon:
 • Salla Koivisto
  Salla Koivisto

  Salla Koivisto

  Olen Salla Koivisto ja aloitan pestini elokuussa Hämeenlinnan Näe hyvä mussa -leirijohtajana.

  olen 45-vuotias yrittäjä, merkonomi ja lähihoitaja. Olen aiemmin työskennellyt mm. lasten ja nuorten parissa, kuten päiväkodissa, yksityisessä lastenkodissa ja ihan viimeksi ammatillisessa oppilaitoksessa nuorten ohjaajana. Nuorempana vedin äiti-lapsi jumppia ja olin myös mukana 4H-toiminnasaa. Olen aina tullut toimeen lasten ja nuorten kanssa. Huumorilla pääsee pitkälle ja se useimmiten myös rikkoo jään. 

  Postiviinen elämänkatsomus on ennemmin sääntö kuin poikkeus. Tärkeää on myös ymmärrys ja sanaton viestintä.
  Sydäntäni lähellä on aina ollut toisten ihmisten kuunteleminen ja auttaminen. Tällä hetkellä huomaan, että kuulluksi tulemisella on suuri tarve. Näkyväksi vielä suurempi ❤️

  Maalla yhteiseloa kanssani elää sulassa sovussa rakas mieheni, nuorin tyttäremme, kaksi kuninkaallista kohtelua kaipaavaa kissaa ja lempeä Luna koira.  Kaksi vanhempaa lastamme ovat jo lähteneen kotoa kokeilemaan oman arjen pyörittämistä.

  Vapaa-aikana rentoudun parhaiten metsälenkeillä, luontoa kuuntelemalla ja katselemalla. Vietän paljon aikaa perheen ja ystävien kanssa, reissaten, musiikkkia kuunnellen, leffoja katsellen, ruuasta nauttien ja löhöten.  

  Odotan hyvällä jännityksellä tulevaa syksyä ja tutustumista uusiin ihmisiin,  yhteistyötä, merkityksellisiä keskusteluja, rentoa tekemistä lasten ja nuorten kanssa, syömistä, saunomista ja ulkona liikkumista. 

 • Jarmo Kiljunen
  Jarmo Kiljunen

  Jarmo Kiljunen

  Moikka!

  Olen Jarmo Kiljunen, 35-vuotias perheenisä ja koulutukseltani yhteisöpedagogi (AMK). Minulla on melko pitkä kokemus nuorisotyön parista ja tällä hetkellä työskentelen päätoimisesti kouluvalmentajana peruskouluikäisten lasten ja nuorten parissa. Syyskaudella 2022 toimin Näe hyvä mussa -toiminnan Hämeenlinnan leireillä leiripedagogina.

  Odotan innolla tulevia leirejä ja uusiin, mahtaviin tyyppeihin tutustumista! Työssäni haluan tehdä näkyväksi leiriläisten vahvuuksia ja toimia kannustajana ja innostajana. Minulle on tärkeää, että kaikilla on leireillä mukavaa ja turvallista olla. Odotan leireiltä mukavaa yhdessä tekemistä, iloisia kohtaamisia ja onnistumisen kokemuksia! Olen myös varma siitä, että tulen oppimaan itse paljon uusia asioita tulevien leiriviikonloppujen aikana ja pääsen kehittämään itseäni ammatillisesti.

  Vapaa-ajalla tykkään viettää aikaa perheen kanssa ja luonnossa liikkuen. Harrastuksiini kuuluu polkujuoksu ja retkeily, sekä pyörällä että patikoiden. Musiikki on myös lähellä sydäntäni. Soitan rumpuja ja keräilen myös satunnaisesti levyjä. Riippumaton kutsun koen myös varsinkin kesäisin voimakkaana, hyvällä kirjalla höystettynä!

  Oma supervoimani leirityössä on huumori. Usein hankalaltakin tuntuvat asiat kääntyvät helpommiksi kun lisää hieman pilkettä silmäkulmaan!


HUOM! Ennen kuin lähetät sähköisen hakemuksen, tallenna suosittelijan täyttämä suositus omalle koneellesi, jotta voit liittää sen hakemukseesi. Hakemus ei lähde eteenpäin ilman liitettyä suositusta.  (tallennettava suositus)

  
Muista:
- Perheen tulee olla Hämeenlinnan kaupungin asukas
- Lapsen tulee olla 9–13-vuotias (yli 7-vuotiaat sisarukset voivat hakea mukaan jos se on perheen tilanteen kannalta paras vaihtoehto.) 
- Lapsen on kyettävä ryhmätoimintaan (ryhmässä 25 lasta), omaohjaus ja itsesäätely ikätasolla.
- Merkitse hakemukseen suosittelijan nimi ja yhteystiedot
- Suositus toimintaan. Suosittelija voi olla esimerkiksi kunnan perhetyöntekijä, koulukuraattori tai vastaava.

Hakijoille ilmoitetaan sähköpostitse pääseekö lapsi mukaan toimintaan. 

Ilmoittautuminen on sitova. Moni lapsi haluaa mukaan toimintaan, joten toivomme, että haette paikkaa vain, jos perhe voi sitoutua toimintaan. Annattehan paikan toiselle jos ette ole varmoja sitoutumisesta.

  
Lisätietoja Näe hyvä mussa toiminnasta:  
Ida Luojukoski
Lasten, nuorten ja perheiden toiminnan koordinaattori
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.


 

HAMK mobiili   koulutuselamaanlogo   LSKL FI pysty RGB  tuettu veikkauksen tuotoilla tunnus sininen rgb1 


© 2022 Parasta Lapsille ry  |  Rekisteriseloste  |  Webdesign Pro%entti