NÄE HYVÄ MUSSA – OULU


Missä?

Lomakeskus Koivuhaassa, Haukiputaalla. Pohjanlahden kupeessa sijaitsevassa leirikeskuksessa on oivat puitteet mukavalle tekemiselle ja ulkoilulle.

koivuhaka

Leireille järjestetään kuljetus Oulun rautatieasemalta tai linja-autoasemalta.

Milloin?

Haku syksyn 2022 leireille on avoinna. (Valinnat ilmoitetaan sähköpostilla).

Syksyn 2022 leiriajankohdat Oulun ryhmälle ovat:

26.–28.8.
9.–11.9.
30.9.–2.10.
21.–23.10.
11.–13.11.

Tutustu syksyn leirijohtaja Annakaisaan ja leiripedagogi Katiin:

 • Annakaisa Ruonala
  Annakaisa Ruonala

  Annakaisa Ruonala

  Iloinen tervehdys! 

  Olen Annakaisa Ruonala ja minua saa kutsua Anskuksi. Tulet tapaamaan minut Oulun Näe hyvä mussa! -leireillä syksyllä 2022.

  Minulla on parin vuosikymmenen kokemus johtamisesta, eri - ikäisten ihmisten ohjaamisesta ja kasvatuksesta sekä perheiden kanssa tehtävästä yhteistyöstä. Olen koulutukseltani varhaiskasvatuksen opettaja. Tämän työn lisäksi olen työskennellyt myös erityiskouluilla, sekä tehnyt Nepsy - valmennusta. Tällä hetkellä päiväni täyttyvät työnohjauksesta sekä ammatillisesta tukihenkilötyöstä. Ihana, kun minulla on mahdollisuus saada kokemusreppuuni myös tämä leirijohtajana olemisen kokemus. Tykkään haastaa ja kehittää itseäni monipuolisesti.

  Työhistoriani aikana olen saanut tutustua lukuisiin ihmisiin ja odotan näitä kohtaamisia myös syksyn leireiltä. Saan oppia jatkuvasti itsekin uutta näistä kohtaamisista. Haluan nähdä ja löytää ihmisen omat vahvuudet ja kanssakäymiseni ihmisten kanssa onkin voimavarakeskeistä. Oma vahvuuteni on huomioida kokonaisuuksia ja nähdä sekä ymmärtää asioita useasta eri näkökulmasta. Mottoni onkin ”etsi ja löydä ydin”.

  Saan voimaa läheisistä ja ystävistä. Tykkään kuunnella äänikirjoja pitkillä kävelylenkeillä ja uppoudun välillä joogan maailmaan. Rakastan olla ulkona ja olenkin siellä aina kun mahdollista. Nyt kesällä on ollut ihana uida erilaisissa vesissä. Haluankin innostaa leiriläisiä ulkoiluun säällä kuin säällä. Ulkoilmaan mahtuvat kaikenlaiset tunteet, energialla on mahdollisuus purkautua ja ajatus saa tarvitsemaansa avaruutta. Ulkona voi rauhoittua yksin tai tarkkailla luonnon moninaisuutta yhdessä. Siellä voi ja saa olla oma itsensä.

  Tehdään yhdessä hyvä leiri, sinä – minä - me

  Nähdään ja kerrotaan itsestämme ja toisistamme kaikki se hyvä mikä meissä on! 

  - Ansku

 • Kati Talvitie
  Kati Talvitie

  Kati Talvitie

  Hiiohoi!
  Olen Kati ja silloin, kun en ole leiripedagogina, ehdin aika moneen paikkaan touhuamaan. Olen tehnyt töitä erityisluokanopena kaksi vuosikymmentä. Tänä syksynä pääset minun kanssani selättämään syksyä Oulun leireille. On sellainen etiäinen, että tästä tulee hyvä juttu! 

  Elämän ilo ja onni ovat siitä jännittäviä seuralaisia, että ne tehdään pienistä murusista - ne pitää osata löytää ja koota taskuun talteen. Hippusia ovat hetki sylissä, kutitus känkkäränkän kainaloon, pienen onnistumisen aito huomaaminen, toisen olemassaolon vahvistaminen hyvällä. Aikuisena odotan leireiltä kohtaamista ja pienten juttujen jakamista, hassuttelua ja hömpöttelyä lasten kanssa. 

  Vapaa-ajallani tykkään kirjoittaa ja musisoida, kokkailla ja liikkua sekä viettää aikaa perheen ja ystävien kanssa. Välillä pitää rapsutella kissoja. Teen myös vapaaehtoistyötä lasten ja nuorten parissa sen verran kuin arki kulloinkin mahdollistaa. Omat muksuni ovat jo isoja, talossa ja kalenterissa löytyy tilaa. 

  Supervoimani on rakentaa sanoilla maailmaa, kertoa juttuja, luoda toivoa ja ehjää kertomusta. Jokaisella on oikeus olla ihme ja kasvaa sen tiedon varassa omaa tahtiaan. 

  Nähdään pian ❤️


HUOM! Ennen kuin lähetät sähköisen hakemuksen, tallenna suosittelijan täyttämä suositus omalle koneellesi, jotta voit liittää sen hakemukseesi. Hakemus ei lähde eteenpäin ilman tallennettua suositusta.  (tallennettava suositus)

Ilmoittaudu

Muista:
- Perheen tulee olla Oulun kaupungin asukas
- Lapsen tulee olla 9–13-vuotias (yli 7-vuotiaat sisarukset voivat hakea mukaan jos se on perheen tilanteen kannalta paras vaihtoehto.) 
- Lapsen on kyettävä ryhmätoimintaan (ryhmässä 25 lasta), omaohjaus ja itsesäätely ikätasolla.
- Merkitse hakemukseen suosittelijan nimi ja yhteystiedot
- Suositus toimintaan. Suosittelija voi olla esimerkiksi kunnan perhetyöntekijä, koulukuraattori tai vastaava.


Ilmoittautuminen on sitova. Moni lapsi haluaa mukaan toimintaan, joten toivomme, että haette paikkaa vain, jos perhe voi sitoutua toimintaan. Annattehan paikan toiselle jos ette ole varmoja sitoutumisesta.

Lisätietoja Näe hyvä mussa -toiminnasta:

Ida Luojukoski
Lasten, nuorten ja perheiden toiminnan koordinaattori
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.


HAMK mobiili   koulutuselamaanlogo   LSKL FI pysty RGB  tuettu veikkauksen tuotoilla tunnus sininen rgb1 


© 2022 Parasta Lapsille ry  |  Rekisteriseloste  |  Webdesign Pro%entti