NÄE HYVÄ MUSSA – RIIHIMÄKI

Missä?
Hauhon lomakeskuksessa, Hämeenlinnassa on ihana lapsille suunniteltu leirikeskus. Leireille järjestetään kuljetus Riihimäen linja-autoasemalta (Matkakeskus)

lastenkesa hauhonlomakeskus

Milloin?

Haku syksyn 2022 leireille on avoinna. (Valinnat ilmoitetaan sähköpostilla). 

Syksyn 2022 leiriajankohdat Riihimäen ryhmälle ovat:

26.–28.8.
16.–18.9.
7.–9.10.
4.–6.11.
2.–4.12.

Tutustu syksyn leirijohtaja Lauriin ja leiripedagogi Anttiin:
 • Lauri Nivalinna
  Lauri Nivalinna

  Lauri Nivalinna

  Moikka!

  Mun nimi on Lauri Nivalinna. Aloitan uutena leirijohtajana syksyllä, ja toimin Hauhon lomakeskuksessa luotsaten Näe hyvä mussa! -ryhmää Riihimäen alueen lapsille. Lisäksi työskentelen ammatillisena ohjaajana ja opiskelen liikunnanohjaajan AMK tutkintoa.
  Vapaa-ajallani valmennan salibandyä ja jalkapalloa, sekä pelaan itse mahdollisimman paljon kaikkia pallopelejä.

  Odotan suurella innolla ja mielenkiinnolla, että pääsen pian tutustumaan lapsiin sekä muihin ohjaajiin. Pidän erityisesti siitä, kun näen lasten oppivan uutta ja löytävän jotain, mistä he todella innostuvat.

  Oma supervoimani on ehdottomasti herkkyys. Pystyn aistimaan jo kaukaa, millä mielin kukakin on liikkeellä. Jos joku on allapäin, autan mielelläni löytämään asioihin positiivisen puolen. 

  Nähdään pian Riksun leireillä!

 • Antti Järviniemi
  Antti Järviniemi

  Antti Järviniemi

  Moi!

  Olen Antti ja syksyn 2022 ajan toimin leiripedagogina Riihimäen Näe hyvä mussa -leireillä. Vapaa-ajallani tykkään käydä lenkeillä, potkimassa futista sekä laittaa ruokaa. Urheilun ja ruuanlaiton lisäksi olen ehtinyt harrastaa teatteria ja kuvataidetta, ja tykkään kuunnella musiikkia. Haluan kevään leireilläkin mahdollistaa monipuolista tekemistä, jotta jokaiselle voi löytyä uusia mielenkiinnon kohteita, uusia taitoja ja vahvuuksia sekä uusia kavereita.

  Koulutukseltani olen sosionomi (AMK) ja kirkon nuorisotyönohjaaja. Leirielämä on etenkin seurakunnan nuorisotyöstä tuttua ja on minulla kokemusta Näe hyvä mussa -leireistäkin. Leireilyssä mielestäni parasta on tiivis yhdessäolo, saunominen ja uusiin tyyppeihin tutustuminen.

  Odotankin jo innolla, että pääsemme leirille ja tutustumaan toisiimme!HUOM! Ennen kuin lähetät sähköisen hakemuksen, tallenna suosittelijan täyttämä suositus omalle koneellesi, jotta voit liittää sen hakemukseesi. Hakemus ei lähde eteenpäin ilman tallennettua suositusta.  (tallennettava suositus)


Muista:
- Perheen tulee olla Riihimäen asukas.
- Lapsen tulee olla 9–13-vuotias (yli 7-vuotiaat sisarukset voivat hakea mukaan jos se on perheen tilanteen kannalta paras vaihtoehto.) 
- Lapsen on kyettävä ryhmätoimintaan (ryhmässä 25 lasta), omaohjaus ja itsesäätely ikätasolla.
- Merkitse hakemukseen suosittelijan nimi ja yhteystiedot
- Suositus toimintaan. Suosittelija voi olla esimerkiksi kunnan perhetyöntekijä, koulukuraattori tai vastaava.

Hakijoille ilmoitetaan sähköpostitse pääseekö lapsi mukaan toimintaan.

Ilmoittautuminen on sitova. Moni lapsi haluaa mukaan toimintaan, joten toivomme, että haette paikaa vain, jos voit sitoutua toimintaan. Annattehan paikan toiselle jos ette ole varmoja sitoutumisesta.

Lisätietoja Näe hyvä mussa -toiminnasta:
Ida Luojukoski
Lasten, nuorten ja perheiden toiminnan koordinaattori
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.


HAMK mobiili   koulutuselamaanlogo   LSKL FI pysty RGB  tuettu veikkauksen tuotoilla tunnus sininen rgb1 


© 2022 Parasta Lapsille ry  |  Rekisteriseloste  |  Webdesign Pro%entti