NÄE HYVÄ MUSSA -TAMPERE


Missä?
Lomakeskus Pukkilassa, Virroilla. Ruuhijärven rannalla sijaitsevassa leirikeskuksessa on oivat puitteet mukavalle tekemiselle ja ulkoilulle.

Pukkila alhaalta 96dpi

Leireille järjestetään kuljetus Tampereen linja-autoasemalta perjantaisin klo. 18.00. 

Milloin?

Syksyn 2022 leiriajankohdat Tampereen ryhmällä ovat

26-28.8.
16-18.9
14-16.10.
11-13.11.
9-11.12.

Tutustu syksyn leirijohtajaan ja leiripedagogiin:
 • Satu Pesola
  Satu Pesola

  Satu Pesola

  Hei, olen Satu Pesola ja toimin Näe hyvä mussa- leirien Leirijohtajana syksyllä 2022.

  Olen toiminut lähes 30-vuotta sosiaali- ja terveydenhuollossa sairaanhoitajan, hoitotyön johtamisen- ja kehittämisen tehtävissä. Koulutukseltani olen sairaanhoitaja, TtK, MBA ja myös LCF-life coach tutkinto on tullut opiskeltua. Uskon siihen, että jokaisessa meissä on paljon piileviä hienoja supervoimia ja mahdollisuuksia, joista emme edes tiedä mitään. Näitä voimme yhdessä etsiskellä syksyn leirien aikana luonnon helmassa kiireettömästi.

   Perheeseeni kuuluu 25- ja 27 – vuotiaat lapseni, jotka asuvat jo omillaan. Toivon, että voisin vielä saada omaan pikkuperheeseeni joskus karvaisen perheenjäsenen. Ulkoillessa on tapana rapsuttaa kaikki mahdolliset vastaantulevat koirat. Harrastan luonnossa liikkumista, lukemista ja arkiliikuntaa sekä avantouintia. Ajoittain innostun myös uusista harrastuksista ja olen muutenkin hyvin avoin uuden kokeilemiselle.

  Minusta on upeaa päästä mukaan syksyn leireille ja uskon, että saamme yhdessä kokea mukavia ja hauskoja hetkiä. Minun oma supervoimani on kuuntelemisen ja intuition taito. Herkkyys nähdä hyvää meissä kaikissa.

  Tapaamisiin pian - lämpimin terveisin,

  Satu

 • Pirjo Annila
  Pirjo Annila

  Pirjo Annila

  Hei! 

  Olen Pirjo Annila ja aloitan Parasta lapsille ry:n leiripedagogina “Näe hyvä mussa” -Tampereen leireillä syksyllä 2022. Vastaan leirin rakentamisesta yhdessä leirijohtajan ja vapaaehtoisten tiimin kanssa, sekä seuraan lasten hyvinvointia leirien aikana.

  Olen 33-vuotias, koulutukseltani käsityön opettaja ja työskentelen tällä hetkellä kouluohjaajana joustavan perusopetuksen luokassa. 

  Lähdin Parasta Lapsille ry:n toimintaan mukaan, koska työskentely lasten ja nuorten kansa on sydäntäni lähellä ja allekirjoitan leirien ohjenuorana toimivan positiivisen pedagogiikan: lapsi voi kasvaa parhaimpaan minäänsä, kun hänen vahvuuksiaan sekä hyvää toimintaansa kannustetaan ja peilataan hänelle näkyväksi. Pienikin kehu vie pitkälle.

  Supervoimani leireillä ovat emotionaaliset tuntosarveni ja tiimityöskentely. Leireiltä odotan riemun kiljahduksia, lempeää läsnäoloa, innostavaa tekemistä ja kehuja suuntaan jos toiseenkin.

  Vapaa-aikani käytän hyötykasvimaalla, meloen, patikoiden, käsitöissä, sekä kissaani rapsuttaen. 

  Nähdään syksyllä!






Haku kevään 2023 Näe hyvä mussa -leirikaudelle on auki

Kevään 2023 ajankohdat Tampereen ryhmälle ovat:
20-22.1.
10-12.2.
10-12.3.
14-16.4.
5-7.5.
HUOM! Ennen kuin lähetät sähköisen hakemuksen, tallenna suosittelijan täyttämä suositus omalle koneellesi, jotta voit liittää sen hakemukseesi. Hakemus ei lähde eteenpäin ilman tallennettua suosistusta. (tallennettava suositus)

Muista:
- Perheen tulee olla Tampereen kaupungin asukas
- Lapsen tulee olla 9-13 -vuotias (yli 7-vuotiaat sisarukset voivat hakea mukaan jos se on perheen tilanteen kannalta paras vaihtoehto.) 
- Lapsen on kyettävä ryhmätoimintaan (ryhmässä 25 lasta), omaohjaus ja itsesäätely ikätasolla.
- Merkitse hakemukseen suosittelijan nimi ja yhteystiedot
- Suositus toimintaan. Suosittelija voi olla esimerkiksi kunnan perhetyöntekijä, koulukuraattori tai vastaava.

Ilmoittautuminen on sitova. Moni lapsi haluaa mukaan toimintaan, joten toivomme, että haette paikkaa vain, jos perhe voi sitoutua toimintaan. Annattehan paikan toiselle jos ette ole varmoja sitoutumisesta.


Lisätietoja Näe hyvä mussa -toiminnasta:
Ida Luojukoski
Lasten, nuorten ja perheiden toiminnan koordinaattori
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

KE Logo
LSKL FI Pysty RGB
Hml
Oulu
Riihimaki
Tampere

© 2022 Parasta Lapsille ry  |  Rekisteriseloste  |  Webdesign Pro%entti