Näe hyvä mussa!

Näe hyvä mussa -toiminnassa lapsi tulee nähdyksi omana, upeana itsenään!

Parasta Lapsille järjestön Näe hyvä mussa -hankkeen (2019–2021) keskiössä ovat olleet tuen tarpeessa olevat lapsiperheet. Elämässä voi tulla hetkiä, kun oma tukiverkko ei riitä kannattelemaan ja silloin pienikin apu on merkittävää. 

Vuoden 2022 alusta saimme toiminnan jatkumaan perusrahoituksemme piirissä. Toimintaa tarjotaan kuten hankkeessakin, kevät- ja syyslukukaudella. Haut ovat aina tuleville leireille auki noin 2–3 kuukautta ennen toiminnan alkua. 

Näe hyvä mussa -toiminta tarjoaa viikonloppuleirejä ennaltaehkäisevän tuen tarpeessa olevien perheiden lapsille. Leiritoiminnassa sama lapsiryhmä kokoontuu leirikeskukseen viitenä viikonloppuna. Mukana on leirijohtaja ja pedagogi sekä 3–4 koulutettua  leiriohjaajaa. He rakentavat lapsille positiivisen pedagogiikan keinoin ryhmän, johon on turvallinen tulla ja jossa on hyvä olla. 

Näe hyvä mussa -viikonloppuleirit 

Hankkeen alussa tammikuussa 2019 käynnistyivät Riihimäellä, Tampereella ja Hämeenlinnassa lasten NHM -viikonloppuleirit. Hankkeessa oli mukana neljä kuntaa: Hämeenlinna, Riihimäki, Tampere ja Oulu. Yhteistyökumppaneina toiminnassa on Koulutus Elämään Säätiö ja Lastensuojelun keskusliitto. Toimintaa tukee STEA.


Leirit jatkuvat nyt Parasta Lapsille ry:n toimintana, uudet leiriperiodit käynnistyvät aina tammikuussa ja elokuussa. Haku leireille aukeaa aina 2-3 kuukautta ennen kauden alkua. Haku löytyy Leirit, välilehdeltä. 


Kenelle?

Kanta-Hämeessä, Pirkanmaalla tai Pohjois-Pohjanmaalla asuville 9–13-vuotiaille lapsille ja heidän yli 7-vuotiaille sisaruksilleen. Lapsen on kyettävä toimimaan ryhmässä, sillä leirille osallistuu 25 lasta. 

Hakeminen

Toimintaan haetaan lomakkeella. Lomakkeet löytyvät hakuaikana kaupunkikohtaisesti Leirit -välilehdeltä.

LISÄTIETOJA

Ida Luojukoski
Lasten, nuorten ja perheiden toiminnan koordinaattori
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
KE Logo
LSKL FI Pysty RGB
Hml
Oulu
Riihimaki
Tampere

© 2022 Parasta Lapsille ry  |  Rekisteriseloste  |  Webdesign Pro%entti