Näe hyvä meissä

Näe hyvä meissä -leireiltä löydät lisää voimavaroja arkeen. Huomataan yhdessä kaikki se hyvä mitä sinussa, perheessäsi ja lapsessasi on. Aikuisten ryhmässä sinä ja muut vanhemmat voitte hieman hidastaa tahtia leirijohtajan johdolla. Nyt saa pohtia vanhemmuutta ja perheen vahvuuksia! Mitkä ovat valttikortit vanhempana? Entä koko perheen yhdessä? Jyrääkö arki hienot piirteet?
Nappaa leiriltä matkaan keinoja selvitä arjen ärtymyksestä. Leirillä saat mahdollisuuden pohdiskella arjen tilanteita ja löydät keinoja, joilla saat helpotusta voimakkaiden tunteiden kohtaamiseen. Keskustellaan, miten rajat tuovat turvaa, iloa ja voimaa vanhemmuuteen ja perheen arkeen. Vanhempain piirissä saat vertaistukea sekä mahdollisuuden kohdata itseäsi ja perhehistoriaasi.

Näe hyvä meissä -perheleirit on kolmen tai neljän leirikerran kokonaisuus. Leirikertojen välissä on vanhemmille tapaaminen etäyhteydellä. Siinä voit tavata niitä mukavia vanhempia, joihin tutustuit leirillä ja vaihtaa ajatuksia arjesta sekä pohdiskella edellisellä leirillä käsiteltyjä asioita. Etätapaamisessa myös orientoidutaan seuraavaan leirikertaan.  Leirikertojen teemat ovat: vuorovaikutus, tunteet, roolit ja rajat perheessä.

Ja ilman muuta – leiri on mahdollisuus irtiottoon arjesta. Koko perhe saa aikaa olla yhdessä, lomaa arjesta ja voitte löytää uusia ystäviä. Leirillä voi rauhassa keskittyä yhdessäoloon, kun ei ole arjen pyöritystä huolehdittavana. Tarjolla on viisi valmista ateriaa, mahdollisuus saunomiseen, valmisteltua yhteistä tekemistä kuten askartelutuokioita, pelaamista, luontoretkiä ja kaiken kaikkiaan mahdollisuus viettää yhteistä mukavaa aikaa perheenä. Leireillä ei kuitenkaan ole lasten hoitoa, vaan lapset ovat vanhempiensa vastuulla koko leirin ajan.

Sopisiko tällainen irtiotto perheesi tilanteeseen?

Suurissa muutosvaiheissa tai kriiseissä emme leirille tuloa suosittele. Leireistä on iloa ja hyötyä, kun nenä on pinnalla, mutta kaipaat tukea, kannustusta, vaihtelua ja virkistymistä.

Kevään 2023 leirit ja ilmoittautumislinkit löytyvät leirit-välilehdeltä.

Rivipihallaperheleiri1200  Kotaperheleiri1200  pimenevametsa1200 

© 2023 Parasta Lapsille ry  |  Rekisteriseloste  |  Webdesign Pro%entti